Informatie

De vrijstaande woning Vang met aangebouwde garage wordt u aangeboden in 2 varianten: A en B.  Het grote verschil zit hem in de kleur van het metselwerk en de omkadering van de raampartijen.
De woning is ca. 12,2 meter lang en 6,5 meter breed, heeft een gebruiksoppervlak van ca. 173 m2 en een inhoud van ca. 697 m3.
Het is een moderne woning met een klassieke uitstraling, die gebouwd zullen gaan worden aan de Gerrit Langedijkstraat in Zwaag. De diepe tuin is gelegen op het oosten ofwel zuiden en wordt door middel van een brede waterpartij gescheiden van de woningen aan de overzijde.

Indeling begane grond: hal, toilet, ruime tuingerichte woonkamer en open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (hoofdslaapkamer met eigen complete badkamer en inloopkast), separaat toilet en een aparte douchetuimte, voorzien van sanitair en tegelwerk.
Door middel van een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die voor veel doeleinden geschikt is

Alle woningen zijn verkocht


Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!